Eenvoudig gezond genieten

Herken jij het probleem dat je gezond wilt eten maar soms de tijd ervoor mist door de drukte (werk, gezin, sport, sociale contacten) om dit allemaal voor elkaar te krijgen. 

Jij wilt jezelf en je gezin de benodigde porties vitamines meegeven. Maar hoe dan??

Ikzelf heb dit ook ervaren. Nu is het voor mij een sport geworden om bij elke maaltijd groentes te stoppen. Mijn kinderen vinden de groentecakejes altijd een groot succes. Hier gaan dan ook veel groentes doorheen zonder dat je het proeft. 

Nu zit de cake bomvol groentes wat zorgt voor de benodigde mineralen en vitaminen maar daarnaast is alles ook nog: glutenvrij – vegan – zonder geraffineerde suikers. We maken zoveel mogelijk gebruik van lokale biologische producten. De melen zijn op basis van: haver- en amandelmeel wat zorgt voor je portie vezels en goede vetten. De cakes zijn gezoet met dadels en zijn op smaak gebracht met de beste specerijen. Als topping gebruiken we nootjes voor een heerlijke bite. Door dit uitgebalanceerde recept heb je nooit meer last van een onstabiele bloedsuikerspiegel of zere buik en heb je energie voor 10.

De groentecakes kunnen gegeten worden als: ontbijt, lunch en snack. Weer eens wat anders dan het normale bammetje ;).

De cakes worden handgemaakt en elke woensdag vers gebakken en verstuurd. 

Over mij

Mijn naam is Melanie de Vries en wanneer ik in de keuken sta ben ik helemaal in mijn element.

Hier maakte ik vroeger de lekkerste baksels, alleen waren dit niet altijd de gezondste versie. Toen ik kinderen kreeg zag ik hoe lastig het soms is om jezelf en je kids te voorzien van genoeg groenten. Voor jezelf door tijdgebrek en je kids die niet altijd evenveel zin hebben om groenten te eten. 

Dit moet toch anders kunnen…..

Ik begon groentes overal door te ‘verstoppen’ in: smoothies, pannekoeken, cakes, etc. 

Van de cakes worden mijn kids het happiest en is het mijn passie geworden om iedereen te laten genieten van deze heerlijke cakes boordevol gezonde voedingsstoffen.

Ik hoop je te mogen inspireren met mijn cakes, lifestyle en recepten om jouw ook op een eenvoudige manier gezond te laten genieten.

Volg mij op instragram